Kaakpijn? Welkom bij Paramedisch Centrum Fytac

Fytac staat voor fysiotherapie, trainings- en adviescentrum

In 2008 zijn wij gestart met fysiotherapie en een jaar later hebben we onze activiteiten voorgezet aan De Kaai. De voormalige kleinschalige sportschool is verbouwd en van alle gemakken voorzien.  U kunt er preventief werken aan uw fitheid en gezondheid. Daarnaast bieden wij allerlei therapeutische diensten.

De belofte

83% van de kaak patiënten is veel verbeterd of volledig hersteld!

Altijd direct een afspraak

Afhankelijk van uw hulpvraag, actualiteit en ernst kunt u bij ons binnen 24 uur terecht.

Ook 's avonds en in het weekend

Uw behandeling kan ook plaats vinden buiten uw reguliere werktijden

Wij hebben contracten met alle verzekeraars

In 2019 hebben wij met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Hierdoor wordt, afhankelijk van uw persoonlijk aanvullende verzekering, onze zorg volledig vergoed

Alle expertises onder één dak

Op deze vestiging werken de volgende paramedici samen. Zoals: fysiotherapie, psychosomatische therapie, ergotherapie, psychomotorische therapie,  etc.

Fytac Fysiotherapie locatie Hasselt

Fytac Hasselt
Kaai 1a, 8061 GD Hasselt
T: (038) 477 31 40

“Ik kom al zo lang bij Fytac. Nu met rug en onderbeenklachten. Door de behandeling blijf ik nu stabiel en belangrijker zonder pijn. Ik ben daarom ook zeer tevreden, Fytac onderscheid zich door professionaliteit en het is ook nog eens makkelijk te vinden.”

G. ten Pierick, Genemuiden 23 maart 2016

“Ik ben met mobiliteit en balans klachten bij Fytac. Door de goede reviews ben ik hier gekomen. Inmiddels zijn na de behandeling mijn loopfunctie en balans veel beter. Er is goede persoonlijke begeleiding bij Fytac en ze zijn erg professioneel.”

Mevrouw J. Zwolle, Genemuiden 21 maart 2016

De volgende behandelaars zijn werkzaam op onze locatie in Hasselt