Nekpijn? Welkom bij Paramedisch Centrum Fytac

Fytac staat voor fysiotherapie, trainings- en adviescentrum

Binnen dit ruim opgezette medisch centrum werkt fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, psychomotore therapie en diëtiek nauw met elkaar samen. Hierdoor zijn wij instaat vanuit één locatie  alle (complexe) zorgvragen op te lossen. Daarnaast hebben we nauwe contacten met alle huisartsen en welzijn. In de tweede lijn beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten.

De belofte

84% van de nekpijn patiënten is veel verbeterd of volledig hersteld!

Altijd direct een afspraak

Afhankelijk van uw hulpvraag, actualiteit en ernst kunt u bij ons binnen 24 uur terecht.

Ook 's avonds en in het weekend

Uw behandeling kan ook plaats vinden buiten uw reguliere werktijden en evt. op zaterdagochtend.

Wij hebben contracten met alle verzekeraars

In 2019 hebben wij met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Hierdoor wordt, afhankelijk van uw persoonlijk aanvullende verzekering, onze zorg volledig vergoed.

Alle expertises onder één dak

Op deze vestiging werken de volgende paramedici samen. Zoals: fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, psychomotorische therapie, echografie, etc.

Fytac Fysiotherapie locatie Urk Noord

Fytac Urk – De Noord
De Noord 8c, 8321 BA Urk
T: (0527) 729 910

Fytac Urk – Het Dok
Vlechttuinen 1, 8322 BA Urk
T: (0527) 729 910

“Ik kom al zo lang bij Fytac. Nu met rug en onderbeenklachten. Door de behandeling blijf ik nu stabiel en belangrijker zonder pijn. Ik ben daarom ook zeer tevreden, Fytac onderscheid zich door professionaliteit en het is ook nog eens makkelijk te vinden.”

G. ten Pierick, Genemuiden 23 maart 2016

“Ik ben met mobiliteit en balans klachten bij Fytac. Door de goede reviews ben ik hier gekomen. Inmiddels zijn na de behandeling mijn loopfunctie en balans veel beter. Er is goede persoonlijke begeleiding bij Fytac en ze zijn erg professioneel.”

Mevrouw J. Zwolle, Genemuiden 21 maart 2016