Niet verzekerd voor Fysiotherapie? Kies de Fytac zorgmodule

fytac zorgmodule

Niet verzekerd voor Fysiotherapie? Kies de Fytac zorgmodule

Met de Fytac Zorgmodule koopt u een voordelig pakket met Fysiotherapie behandelingen als u niet (meer) verzekerd bent. Kies uit 10, 15 of 20 behandelingen.

 

Sinds het schrappen van de fysiotherapie behandelingen uit de basisverzekering zijn steeds meer mensen niet verzekerd voor fysiotherapie.

Wanneer je vervolgens ergens last van krijgt moet je de fysiotherapeut zelf betalen.

Je kunt er daarom voor kiezen om een aanvullende verzekering bij je verzekeraar af te sluiten. Vanuit deze aanvullende verzekering worden dan je fysiotherapie behandelingen vergoed. Afhankelijk van het pakket dat je afsluit worden er vaak 9, 18 of 27 behandelingen per jaar vergoed.

Als je echter een jaar geen fysiotherapie nodig hebt, betaal je hier wel voor. Anderzijds, als je een keer meer behandelingen nodig hebt dan je verwachte, kun je tekort komen.

Voor al onze patiënten die niet of onvoldoende verzekerd zijn voor fysiotherapie hebben wij nu een oplossing:

De Fytac Zorgmodule

De Fytac zorgmodule is een aanvullende verzekering voor Fysiotherapie die je af kunt sluiten bij Fytac op het moment dat je niet verzekerd bent voor fysiotherapie of als je meer behandelingen nodig hebt, dan waar je voor verzekerd bent.

Je kunt hierbij kiezen uit de volgende 3 modules:

Fytac Zorgmodule

Mocht u minder dan 10 behandelingen nodig denken te hebben, dan kunt u ook een pakket op maat afsluiten. Hierbij betaald u de intake + het aantal behandelingen dat u verbruikt.

Na elke maand wordt het aantal gebruikte behandelingen van die maand in een keer van uw rekening afgeschreven.

Bij deze optie ontvangt u geen voordeel.

Als u voor een module kiest dan wordt er, verspreid over 12 maanden per maand een vast bedrag van uw rekening afgeschreven. De behandelingen die u over houdt, blijven gedurende het hele jaar geldig, ook voor een andere klacht.

U kunt ook bij de balie terecht voor meer informatie of neem contact op door te bellen met 038 385 69 99