Belt-Schutsloot

Contactgegevens Belt-Schutsloot

Fytac Belt-Schutsloot

Belterweg 3
8066 PP Belt-Schutsloot
T: (038) 386 66 23
E: info@fytac.nl

Openingstijden:
Dag Tijd
Maandag
Dinsdag
Woensdag 18:30 – 21:00 in overleg
Donderdag
Vrijdag 08:00 – 13:00
Zaterdag 09:00 – 12:00 1x per 2 weken

Voorzieningen

Deze vestiging van Fytac is gelegen aan Belterweg 3, direct bij binnenkomst op Belt-Schutsloot. Deze locatie is de eerste praktijkruimte van Fytac en is een eenmanspraktijk. Dat houdt in dat wij de beschikking hebben over 1 behandelruimte.

 

Onze locatie ziet er als volgt uit. Bij binnenkomst treft u de wachtruimte en een toilet aan. Voor de fysiotherapie patiënten beschikt deze locatie over 1 ruime behandelkamer met een automatische bedienbare behandelbank. In deze ruimte werken wij met losse oefenmaterialen en geen apparatuur. Is er indicatie voor een revalidatietraject, dan zal er geschakeld worden met onze locatie Genemuiden of Hasselt.

 

Voor het vastleggen van uw gegevens maken we gebruik van een modern computersysteem.

placeholder-fytac

Routebeschrijving

Vanuit richting Zwartsluis

U rijdt op de Provinciale weg (N334) richting Giethoorn. Vervolgens neemt u de afslag naar links richting Belt-Schutsloot. De praktijk bevind zich na ruim een kilometer aan de linkerhand.

Vanuit richting Meppel

U rijdt op de Zomerdijk (N375) richting Giethoorn/Zwartsluis. Bij de rotonde slaat u rechts af naar de Blauwehandseweg (N334) richting Giethoorn. Vervolgens neemt u de afslag naar links richting Belt-Schutsloot. De praktijk bevind zich na ruim een kilometer aan de linkerhand.

Vanuit richting Giethoorn

U rijdt op de Beulakerweg (N334) richting Zwartsluis. Vervolgens neemt u de afslag naar rechts richting Belt-Schutsloot. De praktijk bevind zich na ruim een kilometer aan de linkerhand.

Vanuit richting Vollenhove

U rijdt op de Flevoweg (N331)die overgaat in de Veneweg (N762) richting Meppel. Bij de Blauwe Hand slaat u rechts af richting Zwartsluis naar de Beulakerweg (N334). Vervolgens neemt u de afslag naar rechts richting Belt-Schutsloot. De praktijk bevind zich na ruim een kilometer aan de linkerhand.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.