Genemuiden

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.

Contactgegevens Genemuiden

Fytac Genemuiden

Bezoekadres:
Havenplein 2
8281 EV Genemuiden
T: (038) 385 69 99
E: info@fytac.nl

Postadres:
Pr. Julianastraat 2
8281 CL Genemuiden

Openingstijden:
Dag Tijd
Maandag 07:00-21:30
Dinsdag 08:00-21:00
Woensdag 08:00-21:00
Donderdag 07:00-21:30
Vrijdag 08:00-18:00
Zaterdag 08:30-10:30

Voorzieningen

Fytac Genemuiden is een modern paramedisch centrum gevestigd aan het Havenplein 2 te Genemuiden. Direct bij binnenkomst in onze ontvangstruimte vindt u de informatiebalie waar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00u, een medewerker aanwezig is om u te helpen met al uw vragen. Gelegen naast de ontvangstruimte vindt u 3 ruime behandelkamers die allen voorzien zijn van computers en elektrisch bedienbare behandelbanken voor uw behandeling.

 

Zowel per trap als lift is de eerste verdieping toegankelijk. Hier kunt u hier gebruik maken van 2 omkleedruimtes met douchecabines en bij de garderobe vindt u toiletruimtes met zowel een dames- als een herentoilet. U kunt gebruik maken van onze (gratis) kluisjes om uw waardevolle spullen in op te bergen wanneer u bijvoorbeeld gaat sporten. Verder hebben we een gezellige koffiehoek met uitzicht op de fitnessruimte, waar u gratis koffie/thee/gekoelde sportdranken en water kunt nuttigen.

 

Fytac beschikt op deze verdieping ook over een ruime revalidatie- en fitnesszaal; hier vindt u veel nieuwe en geavanceerde fitnessapparatuur. Denk hierbij aan cardio-apparatuur als hometrainers, roeiapparaten, stepmachines en crosstrainers. Verder kunt u gebruik maken van onze kracht-apparatuur als de legpress, drukbanken, squatrekken en pully’s.

 

Extra:

Net als op alle andere locaties van Fytac zijn zowel de behandelkamers als de trainingszaal voorzien van airconditioning, wat het sportief bewegen net iets fijner maakt. Naast cardio-training is er voldoende mogelijkheid voor krachttraining. Onze moderne Life Fitness apparatuur als de legpress, drukbanken, squatrekken en pully’s maakt het mogelijk om alle belangrijke spiergroepen optimaal te trainen. Naast al deze apparatuur is er uiteraard ook nog ruimte om te werken met losse gewichten, matten, fitballen etc. 

Fytac Fysiotherapie locatie Genemuiden

Routebeschrijving

Vanuit richting Kampen

U rijdt over de Kamperzeedijk (N760) richting Genemuiden. Bij de rotonde net voor Genemuiden gaat u rechtdoor en volgt u de weg naar rechts die overgaat in de Jan van Arkelstraat en de Pr. Julianastraat. Fytac zit aan uw linkerhand (boven de ABN-bank) en u kunt bij het Havenplein vrij parkeren.

Vanuit richting Hasselt

U rijdt over de Nieuwe Weg (N759) naar Genemuiden. Bij de rotonde gaat u rechtdoor en volgt u de weg naar links en rechts tot in de Puttenstraat. Vervolgens slaat u na 250 meter links af richting de Oosterbrugstraat en rijdt u rechtdoor tot het Havenplein waar u vrij kunt parkeren. Fytac zit aan uw linkerhand (boven de ABN-bank).

Vanuit richting Zwartsluis

U rijdt over de Oppen Swolle (N331) richting Emmeloord/Genemuiden. Vervolgens slaat u links af richting de Veerweg en neemt u de pont naar Genemuiden. Hierna volgt u de weg tot het Havenplein waar u vrij kunt parkeren. Fytac zit boven de ABN-bank.

Vanuit richting Vollenhove

U rijdt over de Oppen Swolle (N331) richting Genemuiden. Vervolgens slaat u rechts af richting de Veerweg en neemt u de pont naar Genemuiden. Hierna volgt u de weg tot het Havenplein waar u vrij kunt parkeren. Fytac zit boven de ABN-bank.

Vanuit richting 's Heerenbroek

U rijdt op de Stadshagenallee (N331) richting Hasselt. Net over de brug in Hasselt slaat u rechts af richting de Hoogstraat. Na 250 meter slaat u rechts af richting de Burgemeester Royerplein welke overgaat in de Kaai.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.