Missie

Onze missie

Fytac: “dat voelt goed”.

Als zorgprofessionals staan wij voor effectieve en doeltreffende zorg. Ook complexe zorgvragen kunnen binnen onze teams worden behandeld. Daarom werken wij  met mensen die elkaar begrijpen en vertrouwen. Hierdoor zijn wij in staat om uw behandeling aangenaam en goed te laten verlopen. Wij vinden het belangrijk dat het goed voelt. Dat u zich goed voelt bij ons.

 

Onze kernwaarden:

  • Betrokken. Wij tonen interesse in uw situatie en zetten actieve stappen om in samenwerking met u te komen tot het beste of meest optimale resultaat
  • Betrouwbaar. Wij zijn eerlijk. Bij ons krijgt u eerlijke adviezen en vooraf wordt het tijdspad open, helder met u gecommuniceerd.
  • Bevlogen. Onze bevlogenheid uit zich in twee aspecten: onze passie voor mensen en het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te luisteren en u daarna te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Maar we zijn ook concreet. U hoort van ons wat u nodig hebt. Wij zullen hard werken om dit samen met u te realiseren.

 

Wij zijn een professionele organisatie. Dat u kunt blijven functioneren en participeren is onze passie. Hier zijn wij elke dag mee aan het werk en elke dag leren we er meer over. Ondertussen hebben we al enorm veel kennis opgedaan. Graag zetten wij deze in voor u herstel of genezingsproces. Daarnaast vinden wij goed opgeleide werknemers belangrijk. Daarom worden onze collega’s regelmatig bijgeschoold met cursussen en trainingen. Zo kunnen wij u van dienst zijn met de nieuwste kennis, elke dag opnieuw.

 

Wij zijn trots op ons werk en de manier waarop wij onze centrums samen hebben opgebouwd. Met deze trots zijn wij u graag van dienst, zodat ook u aangenaam, tevreden en trots kan terugkijken op uw bezoek aan ons!

 

Net zoals ieder mens uniek is zijn bovenstaande kernwaarde voor ons uniek, het maakt ons anders. Dat voelt goed

missie

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.