Reviews

Klanten zeggen over ons.

Ik kom al zo lang bij Fytac. Nu met rug en onderbeenklachten. Door de behandeling blijf ik nu stabiel en belangrijker zonder pijn. Ik ben daarom ook zeer tevreden, Fytac onderscheid zich door professionaliteit en het is ook nog eens makkelijk te vinden.

G. ten Pierick, Genemuiden 23 maart 2016

Ik ben met mobiliteit en balans klachten bij Fytac. Door de goede reviews ben ik hier gekomen. Inmiddels zijn na de behandeling mijn loopfunctie en balans veel beter. Er is goede persoonlijke begeleiding bij Fytac en ze zijn erg professioneel.

Mevrouw J. Zwolle, Genemuiden 21 maart 2016 

Met een enkelblessure ben ik bij Fytac gekomen. Ik heb voor Fytac gekozen omdat ik hier al bekend ben. Zeer tevreden ben ik over de behandeling omdat ik inmiddels weer zonder pijn kan lopen. Fytac heeft een jarenlange staat van dienstverlening en ervaring, er is een rustige en relaxte sfeer.

K. van Otterloo, Urk 17 maart 2016

Fytac onderscheid zich voor mij in het stukje persoonlijke aandacht en de combinatie die je kunt maken met verschillende disciplines en sportmogelijkheden.

E.K. Harmanny, Kampen 25 juni 2016

Bij de eerste afspraak werden de klachten beoordeeld en werd duidelijk besproken wat de bedoeling van de behandeling was. Na 3 behandelingen waren mijn klachten verdwenen. Tijdens de behandeling was de fysiotherapeut gezellig aan het kletsen, wat mij erg op mijn gemak stelde.

 C. Groot Wassink, Genemuiden 14 juni 2016

Ik ben erg goed geholpen bij Fytac. Er werd ruim de tijd genomen om mijn verhaal aan te horen en er werd goed naar me geluisterd.

Lydia Post – Steenbergen 

Ik ben zeer tevreden. Ze zijn vriendelijk, luisteren goed naar je en proberen je klachten zo snel en professioneel mogelijk te verhelpen. Daarom zou ik ze aan iedereen aanbevelen.

K. Kofferman – Hoekstra, Urk 25 mei 2016

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. De therapeut was professioneel, geduldig en kan alles goed uitleggen.

E.R.M. Gentil, Kampen 25 april 2016

Ik ben meer dan 100% tevreden over Fytac. Ik beveel Fytac bij iedereen aan om hun gedrevenheid om de behandeling tot een goed resultaat te brengen.

G. Post, Urk 23 augustus 2016

Fytac onderscheid zich door goede communicatie en oefeningen, waardoor ik nu volledig van mijn nekklachten af ben.

 F. de Boer, Urk 23 augustus 2016