Urk – De Noord

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.

Contactgegevens Urk - De Noord

Fytac Urk – De Noord

De Noord 8c
8321 BA Urk
T: (0527) 729 910
E: info@fytac.nl

Openingstijden:
Dag Tijd
Maandag 07:00-18:00
Dinsdag 08:00-20:30
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 07:00-21:00
Vrijdag 07:00-17:00
Zaterdag 08:00-12:30

Voorzieningen

Fytac Urk is gevestigd op de eerste verdieping in het gezondheidscentrum aan De Noord. Op de begaande grond is oa de huisartsen praktijk Bloed gevestigd. U bereikt de ontvangstruimte, gelegen op de eerste verdieping, via de trap of lift. Hier vindt u op werkdagen tussen 08:30 en 13:00u een medewerker achter de balie die zal helpen met al u vragen. Achter de ontvangstruimte bevinden zich de 4 behandelkamers, allen voorzien van elektrisch bedienbare behandeltafels en computers.

 

Wanneer u de  gang doorloopt vindt u aan de linkerhand 2 toiletten en 2 grote kleedkamers met opbergkluisjes en douches. Daarnaast is er een grote oefen, fitness- en revalidatiezaal. In deze ruime en goed verlichte zaal staan verschillende cardio-apparatuur als hometrainers, roeiapparaten, stepmachines, loopbanden en crosstrainers tot u beschikking. Naast cardio-training is er voldoende mogelijkheid voor krachttraining. Onze moderne apparatuur als de legpress, drukbanken, squatrekken en pully’s maken het mogelijk om alle belangrijke spiergroepen optimaal te trainen. Naast deze apparatuur is er ook ruimte om te werken met losse gewichten, matten, fitballen etc. Heeft u dorst gekregen van al het bewegen? Loop dan snel naar onze koeler en neem een slok van ons ijskoude water.

 

Ook op deze locatie van Fytac zijn zowel de behandelkamers als de trainingszaal voorzien van airconditioning!

Fytac Fysiotherapie locatie Urk Noord

Routebeschrijving

Vanuit richting Emmeloord

U rijdt op de Urkerweg (N351). U slaat rechts af de Zuidwesterringweg (N713) op. Op de Zuidwesterringweg slaat u links af naar de Staartweg (N712). Vervolgens neemt u de derde afslag op de rotonde naar de Waaiershoek. Op de Waaiershoek slaat u rechts af naar de Noord.

Vanuit richting Espel

U rijdt op de Espelerringweg (N712). U slaat rechtsaf naar de Staartweg (N712). Vervolgens neemt u de derde afslag op de rotonde naar de Waaiershoek. Op de Waaiershoek slaat u recht saf naar de Noord.

Vanuit richting Nagele

U rijdt op de Eggestraat en slaat rechts af naar de Domineesweg (N352). U neemt de eerste afslag op de rotonde naar de Domineesweg en bij afslag 13 Urk neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Donineesweg. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Domineesweg. In de bebouwde kom neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Singel. Op de Singel slaat u rechtsaf naar de Damlaan. Vervolgens neemt u op de rotonde de derde afslag naar de Akkers. Op de Akkers slaat u rechts af naar de Noord.

Vanuit richting Lelystad (A6)

U rijdt op de A6 en neemt afslag 13 Urk en slaat rechts af naar de N352. Bij de afslag 13 Urk neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de domineesweg (N352). Bij de afslag 13 Urk neemt u de eerst afslag op de rotonde naar de Domineesweg (N352). Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Domineesweg (N352). Nadat u de bebouwende kom Urk in rijdt neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Singel. Op de Singel slaat u rechts af naar de Damlaan. Vervolgens neemt u de derde afslag op de rotonde naar de Akkers. Dan slaat u rechts af naar de Noord.