Urk – Het Dok

Contactgegevens Urk - Het Dok

Fytac Urk -Het Dok

Vlechttuinen 1
8322 BA Urk
T: (0527) 729 910
E: info@fytac.nl

Openingstijden:
Dag Tijd
Maandag 14:30-17:00
Dinsdag 07:00-17:00
Woensdag 08:30-18:00
Donderdag 14:30-17:00
Vrijdag 07:00-13:00
Zaterdag

Voorzieningen

De locatie Het Dok is gevestigd aan de Vlechttuinen 1 G. Het Dok is een gezondheidscentrum waar meerdere disciplines gehuisvest zijn zoals: logopedie, jeugd en gezinszorg, consultatiebureau, thuiszorg Oude en Nieuwe Land, huisartsen en een verzorgingstehuis. Het Dok is gelegen tussen het Urkerhard, de Zeewijk en de Polderwijk. Het is gemakkelijk te bereiken en heeft veel gratis parkeerplaatsen voor de deur.

 

Samen met de huisartsen is Fytac op de 1ste verdieping gevestigd. Dit is goed te bereiken met de trap of met de liften. Samen delen wij een ruime wachtkamer, met leesmateriaal en vermaak voor de kleine kinderen.

 

Onze behandelkamer is voorzien van een computer en printer, een elektrisch bedienbare behandelbank en de nodige fitness apparatuur. Zo kunnen wij u in Het Dok zorg op maat aanbieden. Voor fysiotherapie, manueel therapie en dry needeling kunt u bij ons op het DOK terecht. Echter voor intensieve oefentherapie en revalidatie , behandelen wij u liever op de locatie de Noord, omdat daar een grote oefenruimte aanwezig is.

Fytac Fysiotherapie locatie Urk Het Dok

Routebeschrijving

Vanuit richting Emmeloord

U rijdt op de Urkerweg (N351). U neemt de eerste afslag op de rotonde naar de Ransuil. Vervolgens neemt u weer de eerste afslag op de rotonde naar de Nagel. Op de Nagel rechts afslaan naar de Vlechttuinen.

Vanuit richting Espel

U rijdt op de Espelerringweg (N712). U slaat rechtsaf naar de Staartweg (N712). Op de Staartweg slaat u links af naar de Nagel. Vervolgens slaat u rechts af naar de Het Dek. Op de Het Dek slaat u links af naar de De Brug. Op de Vooronder slaat u links af naar de De Boeg. Vervolgens slaat u rechts af naar de Vlechttuinen.

Vanuit richting Nagele

U rijdt op de Zuidwesterringweg en slaat links af naar de Urkerweg (N351). U neemt de eerste afslag op de rotonde naar de Ransuil . Vervolgens neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Nagel. Op de Nagel slaat u rechts af naar de Vlechttuinen.

Vanuit richting Lelystad (A6)

U rijdt op de A6 en neemt afslag 13 Urk en slaat rechts af naar de N352. bij de afslag 13 Urk neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de domineesweg (N352). Bij de afslag 13 Urk neemt u de eerst afslag op de rotonde naar de Domineesweg (N352). Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Domineesweg (N352). Op de Domineesweg slaat u rechts af naar de Marsdiep. Vervolgens neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Urkerweg (N351). U neemt de tweede afslag op de rotonde naar de Ransuil. Vervolgens neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Nagel. Op de Nagel slaat u rechts af naar de Vlechttuinen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.