Persbericht OrthoXpert nu ook in regio Meppel en Salland

Persbericht OrthoXpert nu ook in regio Meppel en Salland

Orthopedie-patiënten van Isala kunnen naast de fysiopluspraktijken in de regio Zwolle voortaan ook bij verschillende fysiopluspraktijken in de regio Meppel en Salland terecht. De afdeling Orthopedie werkt samen met deze praktijken onder de naam OrthoXpert. Voor patiënten betekent dit behandeling op maat en sneller herstel. In totaal zijn er nu twintig pluspraktijken die onder de naam OrthoXpert samenwerken met Isala. Hiermee is het ook gelijk de grootste in zijn soort van ketenzorg in Nederland geworden.
Meer informatie: www.isala.nl/orthopedie

OrthoXpert is ketenzorg op het gebied van orthopedische zorg. In dit verband werken de afdeling Orthopedie van Isala en fysiopluspraktijken nauw met elkaar samen, waardoor uitgebreidere en beter op elkaar afgestemde zorg ontstaat. Dit leidt tot optimale behandelresultaten en sneller herstel van de patiënten. De verschillende zorgverleners van OrthoXpert delen bovendien gegevens met elkaar. Door de uitbreiding worden ook meer analysemogelijkheden gecreëerd. De uitkomsten hiervan dragen weer bij aan de verbetering van de orthopedische zorg in de totale keten.

Uitgebreid behandeltraject
Patiënten met een aandoening aan de botten, spieren of pezen kunnen bij OrthoXpert een uitgebreid behandeltraject volgen bij fysiopluspraktijken. Deze pluspraktijken zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring in het aanbieden van behandelplannen op maat, passend bij de zorgvraag en mogelijkheden van de patiënt.

Officieel
Op dinsdag 7 maart werd de uitgebreide ketenzorg van OrthoXpert officieel afgetrapt met een tekenmoment van de nieuwe partners bij fysiopluspraktijk Primalife in Meppel. Voor meer informatie over OrthoXpert