Wat komt er in 2022 aan bod bij Fytac?

Wat komt er in 2022 aan bod bij Fytac?

Ook in 2022 blijven we ons best doen om betrokken, bevlogen en betrouwbaar te zijn. In het verlengde hiervan staan er een aantal leuke nieuwe projecten op de plannen! Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • De Fytac Praktijkdag. Het programma staat in de stijgers, de exacte datum communiceren we in de eerstvolgende nieuwsbrief.

 

  • Nieuwe collega’s. Door het toenemende aanbod van zorgvragen ergotherapie gaan wij op zoek naar een extra ergotherapeut. Ook zijn we op zoek naar extra formatie fysio- of oefentherapeuten voor de locaties Urk en Kampen. Ken je een collega die wil komen kennismaken met onze mooie organisatie? Laat het ons weten, want samen komen we verder!

 

  • Zorgplannen FysioTopics. De fysiotherapeutische zorg bij nek, rug en schouderklachten zal in het teken staan van de FysioTopics zorgplannen. In 2022 zal er structureel gewerkt moeten worden conform deze systematiek. Wij zijn dit vanaf heden contractueel verplicht.

 

  • Nieuw project Qualiview. Fytac wil het komende jaar gaan meewerken aan een nieuw project van Qualiview. Dit richt zich voornamelijk op het thema duurzame zorg en aandacht voor de medewerker. Hiervoor moeten we eerst voldoende participanten vinden. Jullie worden hierover geïnformeerd door de veco’s.

 

  • Ontwikkeling pmt voor kinderen. De zorgvragen voor de pmt’ers komen zowel bij volwassenen als kinderen vandaan. Voor die laatste doelgroep is er op vergoedingsniveau het een en ander veranderd in 2022. Wat daarvan de exacte consequenties zijn weten we nog niet. Maar verwijzers informeren of verwijzen in toenemende mate, dus wij zien de ontwikkeling voor dit domein met veel vertrouwen tegemoet.

 

  • Focus op werkgevers en bedrijven. Doordat mensen zich steeds minder aanvullend verzekeren voor paramedie denken wij dat er kansen liggen bij werkgevers of bedrijven voor onze kennis en kunde. In 2022 zullen we ons hier meer op focussen. Teamleden zijn van harte uitgenodigd om hierover mee te denken en te experimenteren. Meld je aan bij één van de veco’s.