Sportieve groepsles instructeur (oi – m/v)

Sportieve groepsles instructeur (oi – m/v)

Fytac Genemuiden en Hasselt is op zoek naar een Sportieve groepslesinstructeur (oi – m/v)

Voor twee avonden per week
Maandag avond van 17.00 t/m 21.30 en woensdagavond van 18.00 t/m 22.00

Fytac
Instelling / locatie omschrijving: Fytac, fysiotherapie, trainings- en adviescentrum is een multidisciplinair paramedisch centrum met een zestal vestigingen: Genemuiden, Hasselt, Kampen, Meppel, Belt-Schutsloot en Urk. Wij zijn modern, goed geoutilleerde en gestructureerd en opereren vnl in de eerstelijnsgezondheidszorg. Tevens beschikken wij over een drietal kleinschalige fysio fitness centra in Genemuiden, Hasselt en Urk. Daar bieden wij de fysio-fit en fitnessgroepstraining aan.

Functie omschrijving
Voor onze fitness locatie in Genemuiden en Hasselt  zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Per direct is er plaats voor een trainer die fysio fitness activiteiten wil verzorgen.

Voor Genemuiden: Het verzorgen van de vrije fitness training op de maandagavond diverse fysiofitness groepslessen op de woensdag avond. Op beide avonden is er tevens sprake van begeleiden tijdens de trainingen van cliënten met een beperking.

Voor Hasselt: Het verzorgen van de vrije fitness training op de woensdag avond.
Aanvullend beschikbaar zijn als invaller voor andere groepslessen en de fitness behoort tot de mogelijkheden.

• Diploma ’s en ervaringen in het verzorgen van groepslessen
• Flexibel en innovatief
• Enthousiast en representatief

Dienstverband: Het betreft een parttime functie. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je flexibel, innovatief en heb je interesse om te werken in een goed geoutilleerde en gestructureerde werkomgeving.
Werk je graag zelfstandig maar wel binnen een team, stuur dan je CV naar j.heutink@fytac.nl.