Actieve revalidatie

Wat is Actieve Revalidatie?

Manuele therapie is een behandelmethode die direct aangrijpt op de gewrichten van ons lichaam. Centraal in de manuele therapie staat het verbeteren van de gewrichtsbewegingen.

 

Binnen het Fytac team is er uitgebreide manueel therapeutische expertise aanwezig. Zowel Jan Heutink als Martina Barends zijn geregistreerd verbijzonderd manueeltherapeut bij de SOMT (Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie). Daarnaast is Eddo Wesselink manueel therapeut, opgeleid aan de Hogeschool van Utrecht

(Sport)orthopedische revalidatie

Indicaties voor deze behandeling zijn: sportblessures; letsel aan botten, spieren en gewrichten; operatie aan botten, spieren en gewrichten.
Wij behandelen sporters van alle niveaus sportspecifiek en functioneel. Daardoor kan een sporter snel weer herstellen tot het oorspronkelijke niveau. Speciaal voor mensen met rug-, schouder-, knie- en enkelklachten is er de functionele training. Deze training vindt plaats in de sportzaal of buiten. Mensen zijn daar bezig met onder andere de volgende aspecten van de revalidatie: looptraining; trainen van de functionaliteit (uitwijken, stoppen, keren, landen, springen, draaien etc.); voorbereidingen op het hervatten van de sportactiviteiten.

Voor Actieve Revalidatie kunt u terecht bij:

“Persoon X”

“Persoon X”

“Persoon X”

“Persoon X”

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.