Fytac Fit

Ben u benieuwd naar het lesrooster voor uw locatie?

Ga dan naar onze lesrooster pagina!

beweegprogramma

Fytac Fit Groep

Bewegen is belangrijk en een paar uurtjes in de week maakt al een wereld van verschil. In de groepstraining doet u onder begeleiding een gezamenlijke warming-up, waarin iedere week andere oefeningen aan bod komen.

fit

Fytac Fit Vrij

Indien u niet op een vaste tijd kunt sporten, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de vrije fitnessuren (zie lesrooster). Tijdens de intake voor Fytac Fit bepalen we uw doelen en wensen en kijken we naar uw mogelijkheden.

Kinder

Fytac Fit Kinderfitness

Het is belangrijk dat ook kinderen voldoende beweging krijgen. Na een gezamenlijke warming-up ontdekken de kinderen alle facetten van de sportschool en we sluiten altijd af met een gezamenlijke cooling- down.

body training

Bodytraining

Bodytraining is de ultieme fitnessles met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. De les start met een opwarming waarna zowel staand als liggend verschillende oefeningen worden uitgevoerd.

core training

Core training

De core van uw lichaam is het fundament voor al uw bewegingen. We moeten eerst stabiliteit hebben alvorens we efficiënt kunnen bewegen. Dus meld u aan voor een gratis proefles in Hasselt!

Yoga pilates

Power Yoga

Door een combinatie van pilatesoefeningen en ademhalingsoefeningen “leer” jij je weer ontspannen en je prettig te voelen. Power Yoga zal je helpen een rustpunt te vinden en een energieke uitstraling te krijgen.

personal training

Personal training

Een personal trainer kan u helpen om bijvoorbeeld gewicht te verliezen, kracht en conditie te verbeteren, leniger worden of om je gewoon lekker in je vel te voelen. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.