Fytac Fit

Ben u benieuwd naar het lesrooster voor uw locatie?

Ga dan naar onze lesrooster pagina!

beweegprogramma

Fytac Fit Groep

Bewegen is belangrijk en een paar uurtjes in de week maakt al een wereld van verschil. In de groepstraining doet u onder begeleiding een gezamenlijke warming-up, waarin iedere week andere oefeningen aan bod komen.

fit

Fytac Fit Vrij

Indien u niet op een vaste tijd kunt sporten, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de vrije fitnessuren (zie lesrooster). Tijdens de intake voor Fytac Fit bepalen we uw doelen en wensen en kijken we naar uw mogelijkheden.

Kinder

Fytac Fit Kinderfitness

Het is belangrijk dat ook kinderen voldoende beweging krijgen. Na een gezamenlijke warming-up ontdekken de kinderen alle facetten van de sportschool en we sluiten altijd af met een gezamenlijke cooling- down.

body training

Bodytraining

Bodytraining is de ultieme fitnessles met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. De les start met een opwarming waarna zowel staand als liggend verschillende oefeningen worden uitgevoerd.

core training

Core training

De core van uw lichaam is het fundament voor al uw bewegingen. We moeten eerst stabiliteit hebben alvorens we efficiënt kunnen bewegen. Dus meld u aan voor een gratis proefles in Hasselt!

OrthoXpert Zorgplan

Powerpump

Powerpump is een groepsfitnessles op muziek, waarin met behulp van een stang (barbell) en gewichten alle spiergroepen aan bod komen. Het niveau waarop getraind wordt is gemakkelijk zelf te bepalen.

personal training

Personal training

De core van uw lichaam is het fundament voor al uw bewegingen. We moeten eerst stabiliteit hebben alvorens we efficiënt kunnen bewegen. Dus meld u aan voor een gratis proefles in Hasselt!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.