Fytac Fit Groep

Bewegen is belangrijk en een paar uurtjes sporten in de week maakt al een wereld van verschil. Het resultaat is een betere conditie, een gezonder lichaamsgewicht en een fit en energiek gevoel. Mentaal en fysiek gaat u zich goed voelen en u bent beter bestand tegen ziekten en stress. Toch blijkt het voor veel mensen een struikelblok om te starten met een actieve levensstijl. Vanuit deze gedachte biedt Fytac u groepslessen aan, waarin u gezamenlijk bezig kan zijn met een gezonde levensstijl.

 

nb.

Tijdens de zomermaanden hebben de Fytac locaties in Genemuiden, Hasselt en Urk aangepaste openingstijdens en groepslessen.

Voor meer informatie kunt u op de link klikken voor de bijbehorende locatie.

Openingstijdens Fitness Urk

Openingstijdens Fitness Hasselt

Openingstijden Fitness Genemuiden

Groepslessen

Bewegen & fitness

Bewegen is voor iedereen en elke leeftijd. Fitness vereist geen aanleg en basisconditie. Of het nu gaat om conditieopbouw, spierversteviging of ontspanning; door middel van een persoonlijk programma kunt u uw doel bereiken.

 

Werk al sportend aan uw gezondheid en conditie. Tijdens de intake voor Fytac Fit bepalen we uw doelen en wensen en kijken we naar uw lichamelijke mogelijkheden. U krijgt een trainingsschema op maat, dat om de 6 weken wordt geëvalueerd. Wilt u individueel sporten of in groepsverband, bij Fytac Fit krijgt u motiverende en verantwoorde begeleiding om uw doelen te bereiken.

Fytac Fit Groepstraining

In de groepstraining traint u op een vaste tijd, waarin u begeleid wordt door dezelfde fysiotherapeut. We doen een gezamenlijke warming-up, waarin iedere week andere oefeningen voor spiergroepen aan bod komen. Hierna kunt u gedurende een uur sporten volgens een individueel en aangepast schema naar behoefte. Om de 6- of 12 weken zal dit schema worden geëvalueerd en aangepast. Individuele begeleiding, ‘ dat voelt goed’ .

Voor Fytac Fit groep kunt u terecht bij:

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.