Fytac Fitness

Wat is Fit Vrij?

Bewegen is belangrijk en een paar uurtjes sporten maakt al een wereld van verschil. Het resultaat is een betere conditie, een gezond lichaamsgewicht en een fit en energiek gevoel. Mentaal en fysiek gaat u zich goed voelen en u bent beter bestand tegen ziekte en stress.

 

Bewegen is voor iedereen en elke leeftijd. Fitness vereist geen aanleg en basisconditie. Of het nu gaat om conditieopbouw, spierversteviging of ontspanning; door middel van een persoonlijk programma kunt u uw doel bereiken.

nb.

Tijdens de zomermaanden hebben de Fytac locaties in Genemuiden, Hasselt en Urk aangepaste openingstijdens en groepslessen.

In de maanden juli en augustus vervalt de vrije fitness op de woensdagavond en sluiten we dus om 18.00 uur.

Voor meer informatie kunt u op de link klikken voor de bijbehorende locatie.

Openingstijdens Fitness Urk

Openingstijdens Fitness Hasselt

Openingstijden Fitness Genemuiden

oefentherapie

Intake

Werk al sportend aan uw gezondheid en conditie. Tijdens de intake voor Fytac Fit bepalen we uw doelen en wensen en kijken we naar uw lichamelijke mogelijkheden. U krijgt een trainingsschema op maat, dat om de 6 weken wordt geëvalueerd. Wilt u individueel sporten of in groepsverband, bij Fytac Fit krijgt u motiverende en verantwoorde begeleiding om uw doelen te bereiken.

 

Indien u niet op een vaste tijd wilt of kunt sporten, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de vrije fitnessuren (zie lesrooster). Hiervoor hebben wij specifieke abonnementen.

Voor Fytac Fit vrij kunt u terecht bij:

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.