Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching

Wilt u:

– Beter slapen
– Meer bewegen
– Fitter en vitaler voelen
– Gezond(er) eten en drinken
– Meer rust en ontspanning ervaren

 

Maar bovenal: Lekkerder in uw vel zitten? Dan is leefstijlcoaching bij Fytac iets voor u!

 

Onze hbo-opgeleide leefstijlcoach is een professional die u begeleidt bij het nemen van de regie over uw eigen gezondheid en welzijn. Doel is een leven leiden waar u zich goed bij voelt. Tijdens een leefstijlcoachtraject staan thema’s als slaap, voeding, stress, ontspanning en beweging centraal.

 

• Intakegesprek: Willen werken aan een gezonde leefstijl? Mooi! Het traject start met een intakegesprek waarin wij kennismaken, bekijken wat nu al goed gaat en waar de kansen voor een gezondere leefstijl liggen. Wij gaan afspraken maken en verwachtingen naar elkaar uitspreken. Daarna starten we vol vertrouwen aan het traject!

 

• Leefstijltraject: Klaar voor de start? GO!
Drie maanden gaan wij samen aan de slag met uw doelen! Wat u kunt verwachten; Uitgebreide ondersteuning middels consulten (zowel live als via e-health), whats-app contact en e-mail.

 

• DUO-leefstijltraject: Wist u dat een steunende omgeving er voor zorgt dat het aanpassen van uw leefstijl gemakkelijker wordt? Daarom bieden wij nu ook een DUO-coachings traject! De consulten worden samen gehouden, waardoor de tweede persoon maar 50% betaald!

 

Enthousiast geworden? Bel dan (038) 385 6999.

leefstijlcoaching

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.

Voor leefstijlcoaching kunt u terecht bij: