Overig

fit

Diëtiek

Voeding staat centraal in ons leven. We hebben eten en drinken nodig om te leven, maar ook om van te genieten. Hiernaast speelt voeding ook een rol bij herstel na ziekte. Fytac biedt professionele en persoonlijke begeleiding voor mensen met gewichts- en voedingsproblemen.

sportfysiotherapie

Oefentherapie

Oefentherapie Cesar-Mensendieck is een paramedische behandelmethode gericht op het behandelen van klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. Kenmerkend voor Oefentherapie is dat de oefentherapeut altijd kijkt naar de gehele houding en het complete beweeggedrag.

Kinder

Psychomotorische therapie

PMT is het behandelen van mensen met psychische, emotionele en/of sociale problemen. De doelstelling is dat mensen meer contact met, en zicht krijgen op, hun problematiek en van daaruit gaan experimenteren met nieuw gedrag. Om vervolgens deze te accepteren, verminderen of weg te nemen.

ergotherapie

Ergotherapie

Ergotherapie wordt ingezet als u uw gewenste activiteiten niet goed kunt uitvoeren. Zo kan het voorkomen dat er overbelasting dreigt. De ergotherapeut zoekt samen met u naar manieren om uw dagelijkse handelingen weer naar tevredenheid uit te kunnen oefenen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.