Diëtist

Persoonlijke begeleiding

Voeding staat centraal in ons leven. We hebben eten en drinken nodig om te leven, maar ook om van te genieten. Voeding speelt ook een rol bij herstel na ziekte, zoals kanker. En voeding kan onze maag- en darmwerking beïnvloeden. In deze hectische tijd, waar de tijdsdruk overheerst is het moeilijk om gezond te leven. Er is een groot aanbod van voedingsmiddelen op de markt, waardoor kiezen voor goede voeding moeilijk is. Wat is goede voeding voor u?

U wordt begeleid door een gekwalificeerde diëtist die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast een gezonde voeding is een gezonde leefstijl ook belangrijk.

 

Voldoende beweging en ontspanning dragen bij aan ons kwaliteit van leven. Fytac begeleidt u bij het vinden van een perfecte balans tussen uw drukke leven, gezond eten, voldoende beweging en uw medische achtergrond.

dietetiek

Agnes Hooikammer

Voeding is een belangrijke bron in ons lichaam. De juiste voeding zorgt ervoor dat we ons fit en vitaal voelen. Goede voeding is iets wat we elke dag nodig hebben en zonder voeding kunnen we niet.

 

De diëtist is de specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Wanneer het belangrijk is om voor een bepaald ziektebeeld of bepaalde klachten een ander voedingspatroon te gaan gebruiken, kan ik u daar goed bij begeleiden. Geen standaard advies of een streng dieet maar een dieet- of voedingsadvies dat wordt afgestemd op uw wensen en gewoonten.

 

Ieder mens is anders en daarom is het belangrijk dat iedereen een persoonlijk afgestemd advies krijgt. Door persoonlijke begeleiding help ik u op weg naar een gezondere leefstijl. Daarnaast coach en begeleid ik u verder zodat het resultaat ook op de langere termijn houdbaar blijft.

 

Karen is op de maandagochtend aanwezig in Genemuiden en maakt deel uit van het Multidisciplinair team van de Beweegprogramma’s.

 

Genemuiden: maandagochtend, Pr. Julianasatraat 2, Tel 06-25 476 679

www.dedietisten.com

dietetiek

Agnes Hooikammer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.