Diëtist

Persoonlijke begeleiding

Voeding staat centraal in ons leven. We hebben eten en drinken nodig om te leven, maar ook om van te genieten. Voeding speelt ook een rol bij herstel na ziekte, zoals kanker. En voeding kan onze maag- en darmwerking beïnvloeden. In deze hectische tijd, waar de tijdsdruk overheerst is het moeilijk om gezond te leven. Er is een groot aanbod van voedingsmiddelen op de markt, waardoor kiezen voor goede voeding moeilijk is. Wat is goede voeding voor u?

U wordt begeleid door een gekwalificeerde diëtist die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast een gezonde voeding is een gezonde leefstijl ook belangrijk.

 

Voldoende beweging en ontspanning dragen bij aan ons kwaliteit van leven. Fytac begeleidt u bij het vinden van een perfecte balans tussen uw drukke leven, gezond eten, voldoende beweging en uw medische achtergrond.

dietetiek

Voedingsadviesbureau Marjolijn Bakker

Voedingsadviesbureau Marjolijn Bakker is werkzaam op Urk. Wij willen ons als praktijk graag aan u voorstellen!

Tegenwoordig is overal informatie over voeding te vinden. Maar wat werkt voor de één, hoeft niet te werken voor de ander. Daarom geven wij als Voedingsadviesbureau advies op maat, waarin rekening wordt gehouden met de wensen en doelen van uw cliënten. Zelfs met kleine stappen is vaak al veel winst te behalen. Wij geloven dat deze persoonlijke aanpak de kans op succes vergroot.

Onze praktijk bestaat uit drie diëtisten: oprichter Marjolijn Bakker, Marjon Kooistra en Luka Zeijen. Van diëtisten wordt vaak gedacht dat ze met het vingertje wijzen en u vertellen wat u verkeerd doet, maar dat is niet ons uitgangspunt. Wij willen graag kijken welke stappen er samen mogelijk zijn en wat haalbaar is. Dus een gelijkwaardige samenwerking! De hulpvragen die wij ontvangen zijn heel divers. Zo zien wij cliënten met diabetes, ondergewicht en/of ongewenst gewichtsverlies door ziekte, overgewicht, hart- en vaatziekten, darmproblemen, COPD, oncologie, ziekte van Parkinson, voedselintolerantie of voedselallergie. Wij adviseren ook sporters over de juiste voeding of helpen kinderen om beter te eten. Wij volgen regelmatig nascholingen om onze kennis actueel te houden, zodat wij op de best mogelijke manier kunnen helpen.

 

Graag willen we langskomen voor nadere kennismaking. Maak een afspraak voor aan De Noord of we kunnen dit natuurlijk ook digitaal doen! Als u meer informatie wilt? U kunt contact opnemen door te mailen naar info@marjolijn-bakker.nl of te bellen naar Fytac Urk 0527 729 910

 

Onze spreekuur locatie is de eerste verdieping De Noord 8c, Daarnaast werken we samen met therapeuten bij Fytac, zoals bij de beweegprogramma’s en wanneer uw hulpvraag het beste multidisciplinair kan worden behandeld.

Agnes Hooikammer

Voeding is een belangrijke bron in ons lichaam. De juiste voeding zorgt ervoor dat we ons fit en vitaal voelen. Goede voeding is iets wat we elke dag nodig hebben en zonder voeding kunnen we niet.

 

De diëtist is de specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Wanneer het belangrijk is om voor een bepaald ziektebeeld of bepaalde klachten een ander voedingspatroon te gaan gebruiken, kan ik u daar goed bij begeleiden. Geen standaard advies of een streng dieet maar een dieet- of voedingsadvies dat wordt afgestemd op uw wensen en gewoonten.

 

Ieder mens is anders en daarom is het belangrijk dat iedereen een persoonlijk afgestemd advies krijgt. Door persoonlijke begeleiding help ik u op weg naar een gezondere leefstijl. Daarnaast coach en begeleid ik u verder zodat het resultaat ook op de langere termijn houdbaar blijft.

 

Agnes is op de maandagochtend aanwezig in Genemuiden en maakt deel uit van het Multidisciplinair team van de Beweegprogramma’s.

 

Genemuiden: maandagochtend, Pr. Julianasatraat 2, Tel 06-25 476 679

www.dedietisten.com

dietetiek

Agnes Hooikammer

Marjolijn Bakker

Marjolijn Bakker

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust contact op met een van onze Fytac locaties.